5:44 pm - Denizli’de otomobil kamyonete arkadan çarptı: 1 yaralı
4:59 pm - Kuşadası Belediyesi kısıtlamayı fırsata çevirdi!
12:52 pm - Özlem Çerçioğlu 110 kadın arasına giremedi
1:03 am - Uğur Mumcu hakikatin peşinde onurlu gazeteciliğin simgelerindendir, itibarımızdır!
12:32 am - Sağır Sultan duydu: Çürük yumurta kokusunun nedeni JES!..
10:28 pm - Rasim Kara, “İzmir sporu için Emre Sarıgedik bir cevher”
9:45 pm - Türk gemisine korsan saldırısı: 1 kişi öldü
7:43 pm - Ankara Tabip Odası Başkanı ile çok sayıda sağlıkçı gözaltına alındı
6:53 pm - AKP’li Orhan Miroğlu: Biden, ABD’ye göç etmiş bir Kürt aileden geliyormuş
AYDIN’ın Çine İlçesinde doğuştan 2 ayağı içe dönük olarak dünyaya gelen Cevat Taşdemir (25) 8 aylıkken ameliyatla düzeltilen ayaklarının sürekli ağrımasına isyan etti. Büyük güçlükler içinde yaşamını devam ettirmeye çalışan Taşdemir, ayakları için çare veya kendisine yol gösterecek, yardımcı olacak insanlar arıyor.
Şevketiye Mahallesinde aşçılık yapan anne Gülçin Taşdemir ve çiftçilik yapan babası Gürkan Taşdemir ile birlikte yaşayan Cevat Taşdemir, doğuştan 2 ayağı içe dönük olarak dünyaya geldi. Ailesi onu 8 aylıkken İzmir Ege Üniversitesi Hastanesine götürdü. Burada yapılan ameliyatla ayakları dışa doğru düzeltildi.
Ancak ayaklarının ameliyat olan yerleri yıllar boyu sürekli başına dert açtı ağrılardan duramadı. Askerliğini yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Geçen mart ayında ise sol ayağında ilik kemiğinde ödem oluştu. Aydın Devlet Hastanesine tedavi için gittiğinde doktorlar tek çarenin ayağı dondurmak olduğunu söyledi. Maddi imkânı olmadığı için daha iyi doktorlara ve hastanelere gidemediğini söyleyen Taşdemir, ayaklarını iyileştirecek bir çare arıyor.
“ZOR GÜNLER GEÇİRDİM”
Ayaklarının iyileşmesi için yardım bekleyen Cevat Taşdemir, “Ayaklarım ameliyatla daha iyi yürüyebilmem için biraz açıldı. O zamandan beri hayatımda çok zor günler geçirdim. Ayağımın iyileşmesi için çare arıyorum. Nereye gittiysek doktorlar ayakta kemik iliğinde ödem oluştuğunu ve ayağı dondurmak istediklerini söylüyorlar. Dondurmak demek ayaktaki hücreyi öldürüyor. Bir nevi ayağımın kesileceği anlamına geliyor. Maddi imkânımız el vermiyor. Daha büyük hastanelere ve doktorlara gitmek istiyorum. Ama maddi gücümüz yok. Birilerinin yardımı olursa ancak bunu başarabilirim”dedi.