9:07 pm - Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla mücadele ediyor
8:33 pm - 3,5 ayda 619 araç ücretsiz çekildi
6:51 pm - Çaldığı motosikletle gezerken yakalandı
10:44 pm - Sn. Çerçioğlu siz seçim kazanmıyorsunuz, altın tepside sunuluyor!..
2:37 pm - Kocasının dayak yediğini gören kadın pompalı tüfekle dehşet saçtı: 4 yaralı
12:10 am - Hiçbir baltaya sap olamayınca Aydın’a geldim!..
4:23 pm - Sayın Metin Yavuz; emin olun siz de bizim hiiç umrumuzda değilsiniz!…
11:34 pm - Ak Parti Aydın karıştı!..
12:18 am - Gençler sizi haber sitesi kurmaya davet ediyorum!..
12:42 am - “Aydın İnternet Gazeteciler Cemiyeti’nin kurulması lazım”
Edirne’nin içme suyunu sağlayan Kırklareli’deki Kayalıköy Barajı’ndaki doluluk oranı da yüzde 3’e düştü.
Edirne’nin içme suyunu sağlayan Kırklareli’deki Kayalıköy Barajı’ndaki doluluk oranı da yüzde 3’e düştü.
Edirne Belediyesi, barajdaki su seviyesinin düşmesi üzerine, bugünden itibaren 36 saat süreyle su kesintisi uygulanacağını açıkladı. Belediye, kentin içme suyunun Süloğlu Barajı’ndan sağlanacağını da bildirerek, kent merkezine 30 kilometre uzaktaki Küküler köyünden bağlantı çalışması başlattığını duyurdu.
”AŞIRI KURAKLIK NEDENİYLE KRİTİK SEVİYEYE DÜŞTÜ”
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kuruyan Kayalıköy Barajı’nda incelemelerde bulunarak, gazetecilere, “Bölgemizde yaşanan maalesef aşırı kuraklık nedeniyle DSİ’nin de bütün çabalarına rağmen Kayalıköy Barajı’nda su seviyesi yüzde 3 olan kritik seviyeye düştü. Suyunu aldığımız borular ve şamanda sistemi açığa çıkma seviyesine geldi” şeklinde bir açıklama yaptı.
Ayrıca Kayalıköy Barajı’nda su seviyesinin düşmesiyle içme suyunu taşıyan borular da su üzerine çıktı. Büyük oranda yatağına çekilen barajdan 159 bin dekar tarımsal alanın da sulandığı, bunun kurumaya neden olduğu belirtildi.