Denizli’de sanat dolu gece: 80’ler, 90’lar ve şiirle nostalji rüzgârı
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında hazırladığı “80’ler, 90’lar ve Şiirlerimiz” adlı konser, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
SAHNEDE ZAMAN YOLCULUĞU
Kent Konseyi Şiir Evi Pamukkale Amatör TSM Topluluğu, Şef İbrahim Davulcu yönetiminde sahne aldı. 1980’ler ve 1990’ların hafızalara kazınmış Türk Sanat Müziği eserleriyle harmanlanan şiir performansları, izleyicileri adeta geçmişe götürdü.
Topluluğun sahne performansı, profesyonelliği aratmadı. Her eser alkışlarla karşılandı, duygusal şiir yorumları salonda sessizlik ve coşkunun iç içe geçmesine neden oldu.
MARIM: “SANAT ŞEHRİ DENİZLİ” VİZYONUMUZ SÜRECEK
Etkinlikte konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, şunları söyledi:
“Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sanat ve kültürden vazgeçmeyeceğiz. Her gün, her yerde, etkinlik alanlarımızda sanatı ve kültürü sürdürmeye devam edeceğiz.”
Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun liderliğinde yürütülen çalışmalara da dikkat çeken Marım, “Sanat Şehri Denizli” çabamız her geçen gün daha da artıyor. Emek veren tüm sanatçılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
BÜYÜK ALKIŞ: SANATSEVERLER GECEYE HAYRAN KALDI
Etkinlik sonunda sahnedeki topluluk, uzun süre ayakta alkışlandı. Katılımcılar, bu tür kültürel programların sıklaştırılmasını istediklerini belirtti.