Edirne’de küçük kız sahilde enjeksiyon iğnesine bastı

Edirne’nin Yayla sahilinde yaşanan olay, çevre kirliliğinin boyutunu gözler önüne serdi.

Liman tarafındaki kumsalda top oynayan küçük kız, yere atılmış bir enjeksiyon iğnesine bastı. Ayağına batan iğne nedeniyle ailesi panik yaşarken, çocuk acil servise kaldırıldı. Burada gerekli aşılar yapıldı, tahliller alındı ve tedavi tamamlandı.

AİLEDEN DUYARLILIK ÇAĞRISI
Olayın şokunu uzun süre atlatamayan anne, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Kızımla sahilde oynarken ayağına iğne battı. Acilde aşılar ve tahliller yapıldıktan sonra kendimize gelebildik. İnsanları çöpler konusunda daha dikkatli olmaya çağırıyorum.”

Aile, sahillerdeki çöp kirliliğine dikkat çekerek vatandaşlara çevreye sahip çıkma çağrısında bulundu.

YETKİLİLERDEN ÖNLEM BEKLENİYOR
Sahil güvenliği ve temizlik çalışmalarının artırılması gerektiğine vurgu yapan aileler, benzer olayların yaşanmaması için daha etkin önlemler alınmasını istedi.