Kastamonu’da acı olay: Zafer Partili İlçe Başkanı Fikri Balcı gölette ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde yaşanan olayda, Zafer Partisi Daday İlçe Başkanı olduğu öğrenilen 53 yaşındaki Fikri Balcı gölete girdikten sonra kısa sürede gözden kayboldu. Olayı fark eden vatandaşlar durumu hızla 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

İhbar sonrasında bölgeye jandarma, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Ekipler, gölet çevresinde ve su içinde arama çalışması başlattı.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

AFAD’a bağlı dalgıç ekipleri tarafından yürütülen arama çalışmalarında Balcı’nın cansız bedeni, kıyıdan yaklaşık beş metre uzaklıkta suda bulundu. Ardından olay yerinde gerekli incelemeler yapıldı.

CENAZE HASTANEYE KALDIRILDI

Yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından Balcı’nın cenazesi Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna götürüldü.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI GELDİ

Fikri Balcı’nın Zafer Partisi Daday İlçe Başkanı olarak görev yaptığı öğrenilirken, olayın duyulmasının ardından parti teşkilatı ve yakın çevresinden başsağlığı mesajları paylaşıldı.