MEHMET ERDEM: ORTAKLAR-SELÇUK YOLUNUN YAPIMI YENİDEN BAŞLADI
Ak Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, çalışmalarına 2013'te başlanan fakat aradan geçen 10 yıla rağmen yalnızca 1.3 kilometresi tamamlanabilen Ortaklar-Selçuk Karayolu'nda çalışmaların yeniden başladığını söyledi.
Erdem resmi Facebook sayfasından yaptığı açıklamada şunları paylaştı: Ortaklar-Selçuk arası yolun yapımı başladı. Bu yol ile ilgili sorunu Sayın Milletvekillerimiz Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen ve bizzat İl Başkanı olarak ben de Sayın Bakan Abdülkadir Uraloğlu’na çeşitli vesilerle iletmiştik.
Müteahhit firmayla yaşanan sorunlar sebebiyle gecikme yaşanan yolun yapımı yeniden başladı. İlgisi ve desteği sebebiyle Sayın Bakan Abdulkadir Uraloğlu ‘na teşekkür ediyoruz. Yolun yapımını bundan sonra da dikkatle takip edeceğiz.