Elektriğin şakası yok: Genç işçi için zamanla yarış başlatıldı!

HABER 19.06.2025 - 16:50, Güncelleme: 20.06.2025 - 02:29
 

Elektriğin şakası yok: Genç işçi için zamanla yarış başlatıldı!

Antalya’da kaynak işi yaptığı sırada elektrik akımına kapılan 32 yaşındaki Ü.D., ağır yaralandı. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan genç işçi, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay, Antalya’nın Yeni Mahalle Hasan Tuna Caddesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaynak ustası olarak çalışan Ü.D., sanayi tipi elektrikli kaynak makinesiyle çalışırken akıma kapıldı. O anları gören çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Bilinci kapalı olduğu belirlenen Ü.D.’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla özel hastaneye sevk edildi. YOĞUN BAKIMDA ZAMANLA YARIŞ Hastanenin acil servisinde yapılan müdahalenin ardından, hayati tehlikesi bulunan Ü.D. yoğun bakıma alındı. Vücudunun birçok yerinde ciddi yanıklar oluştuğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı. POLİS SORUŞTURUYOR: GÜVENLİK İHMALİ VAR MI? Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. İş yerinde güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığı, cihazların kontrolü, iş güvenliği eğitimi gibi kritik unsurların soruşturma kapsamında değerlendirileceği bildirildi. Uzmanlar, sanayi tipi elektrikli cihazlarla çalışmanın ciddi bir tehlike taşıdığını ve iş sağlığı güvenliği tedbirlerinin ihmali durumunda geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha vurguladı.
Antalya’da kaynak işi yaptığı sırada elektrik akımına kapılan 32 yaşındaki Ü.D., ağır yaralandı. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan genç işçi, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay, Antalya’nın Yeni Mahalle Hasan Tuna Caddesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaynak ustası olarak çalışan Ü.D., sanayi tipi elektrikli kaynak makinesiyle çalışırken akıma kapıldı. O anları gören çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı.

Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Bilinci kapalı olduğu belirlenen Ü.D.’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla özel hastaneye sevk edildi.

YOĞUN BAKIMDA ZAMANLA YARIŞ
Hastanenin acil servisinde yapılan müdahalenin ardından, hayati tehlikesi bulunan Ü.D. yoğun bakıma alındı. Vücudunun birçok yerinde ciddi yanıklar oluştuğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

POLİS SORUŞTURUYOR: GÜVENLİK İHMALİ VAR MI?
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. İş yerinde güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığı, cihazların kontrolü, iş güvenliği eğitimi gibi kritik unsurların soruşturma kapsamında değerlendirileceği bildirildi.

Uzmanlar, sanayi tipi elektrikli cihazlarla çalışmanın ciddi bir tehlike taşıdığını ve iş sağlığı güvenliği tedbirlerinin ihmali durumunda geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.