HIZIR İNŞAAT
BU ALANA REKLAM VERİN

Ödemiş Belediyesi “Efe Kart" ile dar gelirli vatandaşlarımızın yanındayız

HABER 27.02.2025 - 16:41, Güncelleme: 27.02.2025 - 19:00
 

Ödemiş Belediyesi “Efe Kart" ile dar gelirli vatandaşlarımızın yanındayız

Ödemiş Belediyesi “Efe Kart” uygulamasıyla ekonomik krizden etkilenen çok sayıda kişiye yardım elini uzatıyor. “Efe Kart” ile aylık nakdi destek sağlanacak.

Ödemiş Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesindeki hizmet ve çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların mağduriyetlerini azaltmak, sosyal yardım ve sosyal hizmet sunmak amacıyla “Efe Kart” uygulamasına başlıyor. Konuyla ilgili Vakıf Bank yetkilileri ile protokol imzalayan Belediye Başkanı Mustafa Turan, ilçedeki sosyal yardımların artarak devam edeceğini belirtti. Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz Ülkedeki ekonomik krizden çok kişide vatandaşın etkilendiğini belirten Başkan Turan; “. Ödemiş Belediyesi olarak, dar gelirli ve alım gücü düşük vatandaşlar için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. İlçemizde yoksulluğa karşı mücadele kapsamında vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Ağustos ayında Kent Lokantasını açtık, sabahları ücretsiz sıcak çorba ikramımızla vatandaşlarımızın bir öğünü karşılayarak destek olmaya çalışıyoruz. “Efe Kart” ile geçim sıkıntısı çeken çok sayıda kişiye yardım elimizi uzatacağız. Müracaatlar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müzce alınacaktır. Bayram öncesi dağıtacağımız kartlarla her ay nakdi destek sağlayacağız” dedi.
Ödemiş Belediyesi “Efe Kart” uygulamasıyla ekonomik krizden etkilenen çok sayıda kişiye yardım elini uzatıyor. “Efe Kart” ile aylık nakdi destek sağlanacak.

Ödemiş Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesindeki hizmet ve çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların mağduriyetlerini azaltmak, sosyal yardım ve sosyal hizmet sunmak amacıyla “Efe Kart” uygulamasına başlıyor. Konuyla ilgili Vakıf Bank yetkilileri ile protokol imzalayan Belediye Başkanı Mustafa Turan, ilçedeki sosyal yardımların artarak devam edeceğini belirtti.

Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz

Ülkedeki ekonomik krizden çok kişide vatandaşın etkilendiğini belirten Başkan Turan; “. Ödemiş Belediyesi olarak, dar gelirli ve alım gücü düşük vatandaşlar için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. İlçemizde yoksulluğa karşı mücadele kapsamında vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Ağustos ayında Kent Lokantasını açtık, sabahları ücretsiz sıcak çorba ikramımızla vatandaşlarımızın bir öğünü karşılayarak destek olmaya çalışıyoruz. “Efe Kart” ile geçim sıkıntısı çeken çok sayıda kişiye yardım elimizi uzatacağız. Müracaatlar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müzce alınacaktır. Bayram öncesi dağıtacağımız kartlarla her ay nakdi destek sağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.