Gürcistan’da yakalanan iki suçlu Türkiye’ye iade edildi.... 333. iade başarısı!

HABER 08.05.2025 - 10:06, Güncelleme: 08.05.2025 - 10:51
 

Gürcistan’da yakalanan iki suçlu Türkiye’ye iade edildi.... 333. iade başarısı!

Kırmızı bültenle aranan M.S. ve H.A., Gürcistan’da yakalanarak Türkiye’ye iade edildi. Bu kabine döneminde toplam 333 suçlunun iadesi sağlandı. İçişleri Bakanlığı, “Türk Polisi’nden kaçamayacaklar” dedi.

ANKARA - Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, kırmızı bültenle aranan iki suçlu Gürcistan’da yakalandı. “Silahla yağma” suçundan aranan M.S. ve “uyuşturucu ticareti” suçundan aranan H.A., Türkiye’ye iade edildi. 333 SUÇLU İADE EDİLDİ İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu kabine döneminde kırmızı bültenle aranan 333 suçlunun yurtdışında yakalanarak Türkiye’ye getirildiğini açıkladı. İadeler arasında 16’sı terör, 80’i organize suç örgütü üyesi, 68’i uyuşturucu ticareti ve 169’u çeşitli suçlardan aranan şahıslar yer alıyor. Bakan Yerlikaya, “Hangi bültenle aranırsa aransın, hangi ülkeye kaçmış olursa olsun, organize suç örgütü üyelerini ve zehir tacirlerini tek tek yakalayıp ülkemize getireceğiz. Türk Polisi’nden kaçamayacaklar” mesajını yineledi. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda emeği geçen Adalet Bakanlığı, Interpol-Europol Daire Başkanlığı ve polis ekipleri tebrik etti.  
Kırmızı bültenle aranan M.S. ve H.A., Gürcistan’da yakalanarak Türkiye’ye iade edildi. Bu kabine döneminde toplam 333 suçlunun iadesi sağlandı. İçişleri Bakanlığı, “Türk Polisi’nden kaçamayacaklar” dedi.

ANKARA - Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, kırmızı bültenle aranan iki suçlu Gürcistan’da yakalandı. “Silahla yağma” suçundan aranan M.S. ve “uyuşturucu ticareti” suçundan aranan H.A., Türkiye’ye iade edildi.

333 SUÇLU İADE EDİLDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu kabine döneminde kırmızı bültenle aranan 333 suçlunun yurtdışında yakalanarak Türkiye’ye getirildiğini açıkladı.

İadeler arasında 16’sı terör, 80’i organize suç örgütü üyesi, 68’i uyuşturucu ticareti ve 169’u çeşitli suçlardan aranan şahıslar yer alıyor.

Bakan Yerlikaya, “Hangi bültenle aranırsa aransın, hangi ülkeye kaçmış olursa olsun, organize suç örgütü üyelerini ve zehir tacirlerini tek tek yakalayıp ülkemize getireceğiz. Türk Polisi’nden kaçamayacaklar” mesajını yineledi.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda emeği geçen Adalet Bakanlığı, Interpol-Europol Daire Başkanlığı ve polis ekipleri tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.