4. FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali'nde Ceylan Ertem rüzgarı

MAGAZİN 10.05.2025 - 12:24, Güncelleme: 10.05.2025 - 12:26
 

4. FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali'nde Ceylan Ertem rüzgarı

Antalya’nın yerel lezzetlerinin dünyaya tanıtıldığı 4. FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali’nde gün boyu lezzet şöleni yaşanırken, festival kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ceylan Ertem, Antalyalılara keyifli bir akşam yaşattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 4.sü gerçekleştirilen FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali, workshop, panel ve söyleşilerin yanısıra festival alanında kurulan yeme-içme üniteleriyle Antalya’nın yerel lezzetlerini yerli ve yabancı ziyaretçilere buluşturmaya devam ediyor. Gastronomi Festivali’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ceylan Ertem, Karaalioğlu Parkı’nda Antalyalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Ceylan Ertem konserde, “El Adamı”, “Yuh”, “Cennet” ve “Sessiz Olmaz” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. ANTALYA’DA OLMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUM Ünlü sanatçı Ceylan Ertem’in şarkılarına alanı dolduran vatandaşlar da eşlik etti. Ceylan Ertem, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Antalyalılara keyifli bir akşam yaşattı. Konserin sonunda ise Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, Ceylan Ertem’e konser anısına plaket tekdim etti. Ceylan Ertem de Antalyalı dinleyicilere ilgileri ve alkışları için teşekkür ederek,  bu özel gecede yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.
Antalya’nın yerel lezzetlerinin dünyaya tanıtıldığı 4. FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali’nde gün boyu lezzet şöleni yaşanırken, festival kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ceylan Ertem, Antalyalılara keyifli bir akşam yaşattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 4.sü gerçekleştirilen FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali, workshop, panel ve söyleşilerin yanısıra festival alanında kurulan yeme-içme üniteleriyle Antalya’nın yerel lezzetlerini yerli ve yabancı ziyaretçilere buluşturmaya devam ediyor. Gastronomi Festivali’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ceylan Ertem, Karaalioğlu Parkı’nda Antalyalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Ceylan Ertem konserde, “El Adamı”, “Yuh”, “Cennet” ve “Sessiz Olmaz” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

ANTALYA’DA OLMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUM

Ünlü sanatçı Ceylan Ertem’in şarkılarına alanı dolduran vatandaşlar da eşlik etti. Ceylan Ertem, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Antalyalılara keyifli bir akşam yaşattı. Konserin sonunda ise Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, Ceylan Ertem’e konser anısına plaket tekdim etti. Ceylan Ertem de Antalyalı dinleyicilere ilgileri ve alkışları için teşekkür ederek,  bu özel gecede yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.