Kuşadası’nda Deniz Köpüğü Gibi Temizlik, Didim’de Tertemiz Bayram

HABER 07.06.2025 - 21:15, Güncelleme: 07.06.2025 - 21:53
 

Kuşadası’nda Deniz Köpüğü Gibi Temizlik, Didim’de Tertemiz Bayram

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde Kuşadası ve Didim’de çevre temizlik çalışmalarını bayram boyunca da aralıksız sürdürüyor. Turizm ilçeleri yerli ve yabancı misafirleri hijyenik ve güvenli bir ortamda ağırlıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda yoğun turist akını yaşayan ilçelerde çevre temizliği ve bakım çalışmalarına hız verdi. Kuşadası ve Didim başta olmak üzere Davutlar, Güzelçamlı ve Akbük’te yapılan kapsamlı temizlik çalışmaları ile kent adeta bayrama hazırlandı. Turizm bölgelerindeki nüfus artışı nedeniyle 7/24 sahada olan Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hem çevre koruma hem de hijyen açısından önemli bir görev üstleniyor. Tatilcilerin huzur içinde vakit geçirebilmesi için tüm detaylar düşünülerek yapılan çalışmalar vatandaşlardan ve esnaftan da tam not aldı. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, mesai kavramı gözetmeden ilçelerin dört bir yanında temizlik ve bakım hizmetlerine devam ediyor. Sahiller, ana caddeler, pazar yerleri ve kamusal alanlar düzenli olarak temizlenip dezenfekte ediliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hizmetlerin bayram süresince de kesintisiz devam edeceğini belirterek şunları söyledi: “Güzel Aydınımızın tüm ilçelerinde olduğu gibi turizm ilçelerimizde de çalışmalarımızı mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza devam edecek, ilçelerimizi pırıl pırıl tutacağız.”
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde Kuşadası ve Didim’de çevre temizlik çalışmalarını bayram boyunca da aralıksız sürdürüyor. Turizm ilçeleri yerli ve yabancı misafirleri hijyenik ve güvenli bir ortamda ağırlıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda yoğun turist akını yaşayan ilçelerde çevre temizliği ve bakım çalışmalarına hız verdi. Kuşadası ve Didim başta olmak üzere Davutlar, Güzelçamlı ve Akbük’te yapılan kapsamlı temizlik çalışmaları ile kent adeta bayrama hazırlandı.

Turizm bölgelerindeki nüfus artışı nedeniyle 7/24 sahada olan Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hem çevre koruma hem de hijyen açısından önemli bir görev üstleniyor. Tatilcilerin huzur içinde vakit geçirebilmesi için tüm detaylar düşünülerek yapılan çalışmalar vatandaşlardan ve esnaftan da tam not aldı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, mesai kavramı gözetmeden ilçelerin dört bir yanında temizlik ve bakım hizmetlerine devam ediyor. Sahiller, ana caddeler, pazar yerleri ve kamusal alanlar düzenli olarak temizlenip dezenfekte ediliyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hizmetlerin bayram süresince de kesintisiz devam edeceğini belirterek şunları söyledi:
“Güzel Aydınımızın tüm ilçelerinde olduğu gibi turizm ilçelerimizde de çalışmalarımızı mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza devam edecek, ilçelerimizi pırıl pırıl tutacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.