casino siteleri slot siteleri

2023 seçimlerinde bağımsız adayların önü mü kesildi?

SİYASET 09.08.2023 - 12:31, Güncelleme: 10.08.2023 - 14:23
 

2023 seçimlerinde bağımsız adayların önü mü kesildi?

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan ve ikinci tura kalan milletvekili genel seçimlerinde 1 tane bile bağımsız aday meclise giremedi.

Böyle olunca ister-istemez Türkiye çapında onlarca bağımsız adayın yarışa katıldığı 2023 milletvekili genel seçimlerinde bağımsız adaylara operasyon mu yapıldı, seçimlere şaibe mi karıştı soruları akla geliyor! Aydın önceki dönemler Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Aksu'nun da bağımsız olarak katıldığı milletvekili seçiminde Aksu seçimlere şaibe karıştığı, isminin oy pusulasına yazılmadığı, isminin olduğu pusulalarda ise en sonda ve farkedilemeyecek kadar küçük olduğunu iddia ederek İl Seçim Kurulu'na itiraz etmişti. İtiraz süresi geçtiği için başvurusu kabul edilmeyen Hüseyin Aksu konuyu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar taşıyacağını söylemişti.
Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan ve ikinci tura kalan milletvekili genel seçimlerinde 1 tane bile bağımsız aday meclise giremedi.

Böyle olunca ister-istemez Türkiye çapında onlarca bağımsız adayın yarışa katıldığı 2023 milletvekili genel seçimlerinde bağımsız adaylara operasyon mu yapıldı, seçimlere şaibe mi karıştı soruları akla geliyor!

Aydın önceki dönemler Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Aksu'nun da bağımsız olarak katıldığı milletvekili seçiminde Aksu seçimlere şaibe karıştığı, isminin oy pusulasına yazılmadığı, isminin olduğu pusulalarda ise en sonda ve farkedilemeyecek kadar küçük olduğunu iddia ederek İl Seçim Kurulu'na itiraz etmişti.
İtiraz süresi geçtiği için başvurusu kabul edilmeyen Hüseyin Aksu konuyu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar taşıyacağını söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.