Erdoğan: İki ülke liderini ağırlamaktan memnuniyet duyacağız

HABER 15.05.2025 - 18:49, Güncelleme: 15.05.2025 - 20:48
 

Erdoğan: İki ülke liderini ağırlamaktan memnuniyet duyacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin barışın süratle tesisi için ev sahibi olarak, hazır olduklarında iki ülke liderini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

ANKARA - Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin görüşmesine ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi. Görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşının sona erdirilmesine yönelik çabalar başta olmak üzere, ikili ve bölgesel meseleler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’yi Ankara’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelinen aşamada Ukrayna-Rusya savaşının seyrinin doğrudan müzakereler yoluyla çözümü gerekli kıldığını, daha fazla can kaybının önlenebilmesi için asgari müşterekler üzerinde mutabakata varılmasının kritik önemde olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müzakerelere başlanması için tarihî nitelikte bir fırsat yakalandığını, gerek teknik düzeyde gerek liderler seviyesinde görüşmeleri çok güçlü biçimde desteklediğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin barışın süratle tesisi için Ukrayna ve Rusya arasında diyalog kanallarının açık olmasına ehemmiyet verdiğini ve ev sahibi olarak, hazır olduklarında iki ülke liderini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin barışın süratle tesisi için ev sahibi olarak, hazır olduklarında iki ülke liderini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

ANKARA - Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin görüşmesine ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Görüşmede, Rusya- Ukrayna savaşının sona erdirilmesine yönelik çabalar başta olmak üzere, ikili ve bölgesel meseleler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’yi Ankara’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelinen aşamada Ukrayna- Rusya savaşının seyrinin doğrudan müzakereler yoluyla çözümü gerekli kıldığını, daha fazla can kaybının önlenebilmesi için asgari müşterekler üzerinde mutabakata varılmasının kritik önemde olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müzakerelere başlanması için tarihî nitelikte bir fırsat yakalandığını, gerek teknik düzeyde gerek liderler seviyesinde görüşmeleri çok güçlü biçimde desteklediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin barışın süratle tesisi için Ukrayna ve Rusya arasında diyalog kanallarının açık olmasına ehemmiyet verdiğini ve ev sahibi olarak, hazır olduklarında iki ülke liderini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.