CHP Sahaya İniyor

HABER 29.04.2026 - 21:43, Güncelleme: 29.04.2026 - 21:43
 

CHP Sahaya İniyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 4 Mayıs’tan itibaren 81 ilde geniş kapsamlı saha çalışması başlatacaklarını ve seçim kampanyasında yeni evreye geçtiklerini açıkladı.

ANKARA – Özgür Özel, partisinin ülke genelinde başlatacağı saha çalışmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi lideri Özel, milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) ve MYK üyeleri ile belediye başkanlarının 4 Mayıs’tan itibaren sahaya ineceğini duyurdu. Özel, seçim kampanyasının artık sadece genel başkan düzeyinde yürütülmeyeceğini belirterek, “Bir yıldır daha çok genel başkan koşuyordu. Bundan sonra örgütle birlikte koşacağız, vites yükseltiyoruz” dedi. Kapı kapı ziyaret dönemi başlıyor Özel’in açıklamasına göre, ilk etapta 106 bin sandık görevlisi sahaya çıkacak. Bu sayı ilerleyen süreçte 186 bine ulaşacak. Görevliler, sorumlu oldukları bölgelerde yaklaşık 200 haneye denk gelen seçmenlerle birebir temas kuracak. Mayıs ve haziran aylarında ilk ziyaretlerin yapılacağını belirten Özel, yaz aylarında farklı saha çalışmaları yürütüleceğini, sonbaharda ise ziyaretlerin tekrarlanacağını ifade etti. Bu modelle seçmenle sürekli temas hedefleniyor. “360 derece kampanya” vurgusu Özel, seçim kampanyasının çok boyutlu bir süreç olduğunu belirterek sadece liderin değil tüm parti kadrolarının aktif olması gerektiğini söyledi. PM ve MYK üyeleriyle birlikte tüm teşkilatın sahada olacağını ifade etti. Erken seçim ihtimaline hazırlık CHP lideri, seçimlerin en geç 2027 Ekim ayında yapılacağını düşündüğünü ancak olası erken seçim ihtimaline karşı hazırlıklı olmak gerektiğini vurguladı. Kampanyanın üç aşamalı planlandığını belirten Özel, şu an ikinci evreye geçildiğini dile getirdi. Belediyecilik vurgusu Özel, yerel yönetimlerin çalışmalarının siyasi sürecin önemli bir parçası olduğunu belirterek, belediyecilik performansının siyasi karşılık ürettiğini ifade etti. Tüm kadroların sahada aktif rol alacağını söyledi. Ne olmuştu? CHP son dönemde lider odaklı mitingler ve kampanyalarla sahada görünürlük sağlamış, yeni dönemde daha geniş teşkilat katılımıyla sahaya inileceği sinyallerini vermişti. Soru – Cevap Kampanya ne zaman başlıyor? 4 Mayıs itibarıyla. Kaç kişi sahada olacak? İlk etapta 106 bin, ardından 186 bin görevli. Amaç ne? Seçmenle birebir temas kurarak parti politikalarını anlatmak. İlgili haberler Siyasi partilerden seçim hazırlıkları Erken seçim tartışmaları gündemde Partiler sahaya inmeye hazırlanıyor SEO Uyumlu Mini Analiz CHP’nin başlattığı bu kapsamlı saha çalışması, Türkiye’de seçim kampanyalarının giderek daha sistematik ve veri odaklı hale geldiğini gösteriyor. Kapı kapı ziyaret stratejisi, seçmen davranışını doğrudan etkileyen en güçlü yöntemlerden biri olarak öne çıkarken, erken hazırlık süreci partinin organizasyon gücünü artırabilir.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 4 Mayıs’tan itibaren 81 ilde geniş kapsamlı saha çalışması başlatacaklarını ve seçim kampanyasında yeni evreye geçtiklerini açıkladı.

ANKARA – Özgür Özel, partisinin ülke genelinde başlatacağı saha çalışmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi lideri Özel, milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) ve MYK üyeleri ile belediye başkanlarının 4 Mayıs’tan itibaren sahaya ineceğini duyurdu.

Özel, seçim kampanyasının artık sadece genel başkan düzeyinde yürütülmeyeceğini belirterek, “Bir yıldır daha çok genel başkan koşuyordu. Bundan sonra örgütle birlikte koşacağız, vites yükseltiyoruz” dedi.

Kapı kapı ziyaret dönemi başlıyor
Özel’in açıklamasına göre, ilk etapta 106 bin sandık görevlisi sahaya çıkacak. Bu sayı ilerleyen süreçte 186 bine ulaşacak. Görevliler, sorumlu oldukları bölgelerde yaklaşık 200 haneye denk gelen seçmenlerle birebir temas kuracak.

Mayıs ve haziran aylarında ilk ziyaretlerin yapılacağını belirten Özel, yaz aylarında farklı saha çalışmaları yürütüleceğini, sonbaharda ise ziyaretlerin tekrarlanacağını ifade etti. Bu modelle seçmenle sürekli temas hedefleniyor.

“360 derece kampanya” vurgusu
Özel, seçim kampanyasının çok boyutlu bir süreç olduğunu belirterek sadece liderin değil tüm parti kadrolarının aktif olması gerektiğini söyledi. PM ve MYK üyeleriyle birlikte tüm teşkilatın sahada olacağını ifade etti.

Erken seçim ihtimaline hazırlık
CHP lideri, seçimlerin en geç 2027 Ekim ayında yapılacağını düşündüğünü ancak olası erken seçim ihtimaline karşı hazırlıklı olmak gerektiğini vurguladı. Kampanyanın üç aşamalı planlandığını belirten Özel, şu an ikinci evreye geçildiğini dile getirdi.

Belediyecilik vurgusu
Özel, yerel yönetimlerin çalışmalarının siyasi sürecin önemli bir parçası olduğunu belirterek, belediyecilik performansının siyasi karşılık ürettiğini ifade etti. Tüm kadroların sahada aktif rol alacağını söyledi.

Ne olmuştu?
CHP son dönemde lider odaklı mitingler ve kampanyalarla sahada görünürlük sağlamış, yeni dönemde daha geniş teşkilat katılımıyla sahaya inileceği sinyallerini vermişti.

Soru – Cevap
Kampanya ne zaman başlıyor?
4 Mayıs itibarıyla.

Kaç kişi sahada olacak?
İlk etapta 106 bin, ardından 186 bin görevli.

Amaç ne?
Seçmenle birebir temas kurarak parti politikalarını anlatmak.

İlgili haberler
Siyasi partilerden seçim hazırlıkları
Erken seçim tartışmaları gündemde
Partiler sahaya inmeye hazırlanıyor

SEO Uyumlu Mini Analiz
CHP’nin başlattığı bu kapsamlı saha çalışması, Türkiye’de seçim kampanyalarının giderek daha sistematik ve veri odaklı hale geldiğini gösteriyor. Kapı kapı ziyaret stratejisi, seçmen davranışını doğrudan etkileyen en güçlü yöntemlerden biri olarak öne çıkarken, erken hazırlık süreci partinin organizasyon gücünü artırabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.