En kalabalık, en enerjik, en inatçı kampanya geliyor

HABER 21.06.2025 - 21:03, Güncelleme: 21.06.2025 - 21:03
 

En kalabalık, en enerjik, en inatçı kampanya geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hem sınav sabahında gençlerin yanında oldu hem de sert siyasi mesajlar verdi. “900 günlük kampanya yapacağız” diyen Özel, “Bu zulümle CHP 300 milletvekili çıkarır” çıkışıyla iktidara meydan okudu.

Manisa’da YKS sınavına giren merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir Zeyrek’e eşlik eden CHP lideri Özgür Özel, öğrencilerin heyecanını paylaştı. “Gönüllerine göre okullara girmelerini, hayallerinin gerçek olmasını temenni ediyoruz” dedi. Nehir Zeyrek’in mimar olmak istediğini belirten Özel, “Babası gibi hizmet etmek istiyor. Çok yetenekli bir kız. Arzu ettiği bölüme yerleşmesini ümit ediyorum” ifadelerini kullandı. SERT SÖZLER, YÜKSEK TANSİYON CHP Genel Başkanı, güncel tutuklamalar ve baskılar üzerinden iktidarı hedef aldı. “CHP 230 değil, 300 milletvekili kazanır bu zulümle” diyerek sert çıktı. Adalet sistemine yönelik eleştirilerini sürdüren Özel, FETÖ döneminin uygulamalarıyla benzerlik kurarak, “Belediye arsasındaki kuyudan para arıyorlar, vicdanları kuyunun dibine düşmüş” dedi. Ekrem İmamoğlu ve ailesine yönelik adli işlemleri ise “rezalet” diye niteledi: “Selim İmamoğlu’nun ailesinden aldığı yasal parayı rüşvet gibi göstermeye çalışmak, insanların haysiyetiyle oynamaktır.” “ZORLA İTİRAF” TEPKİSİ: BU SAVAŞTA BİLE YAPILMAZ Kadın tutuklular ve çocuklarının baskı aracı yapılmasına da sert tepki gösteren Özel, “Bu savaşta bile yapılmaz. Kadınlara, çocuklara dokunmayın. Bu, ahlaki üstünlüğün kaybıdır” diyerek çağrıda bulundu. “900 GÜN BOYUNCA SAHADAYIZ” CHP lideri, uzun soluklu bir seçim kampanyasının resmen başladığını da duyurdu. “900 gün varsa, 900 gün boyunca çalışacağız. Tarihin en kalabalık, en enerjik, en dirençli kampanyasını yapacağız” diyerek moral verdi. “BU DÜZEN YIKILACAK” Özgür Özel, konuşmasını güçlü bir mesajla sonlandırdı: “Biz yoruluyoruz ama ahlaken çok üstünüz. Bu zulüm biter, bu adaletsizlik yıkılır. Yerine demokrasi ve hukuk gelir.”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hem sınav sabahında gençlerin yanında oldu hem de sert siyasi mesajlar verdi. “900 günlük kampanya yapacağız” diyen Özel, “Bu zulümle CHP 300 milletvekili çıkarır” çıkışıyla iktidara meydan okudu.

Manisa’da YKS sınavına giren merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir Zeyrek’e eşlik eden CHP lideri Özgür Özel, öğrencilerin heyecanını paylaştı. “Gönüllerine göre okullara girmelerini, hayallerinin gerçek olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Nehir Zeyrek’in mimar olmak istediğini belirten Özel, “Babası gibi hizmet etmek istiyor. Çok yetenekli bir kız. Arzu ettiği bölüme yerleşmesini ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

SERT SÖZLER, YÜKSEK TANSİYON
CHP Genel Başkanı, güncel tutuklamalar ve baskılar üzerinden iktidarı hedef aldı. “ CHP 230 değil, 300 milletvekili kazanır bu zulümle” diyerek sert çıktı.

Adalet sistemine yönelik eleştirilerini sürdüren Özel, FETÖ döneminin uygulamalarıyla benzerlik kurarak, “Belediye arsasındaki kuyudan para arıyorlar, vicdanları kuyunun dibine düşmüş” dedi.

Ekrem İmamoğlu ve ailesine yönelik adli işlemleri ise “rezalet” diye niteledi: “Selim İmamoğlu’nun ailesinden aldığı yasal parayı rüşvet gibi göstermeye çalışmak, insanların haysiyetiyle oynamaktır.”

“ZORLA İTİRAF” TEPKİSİ: BU SAVAŞTA BİLE YAPILMAZ
Kadın tutuklular ve çocuklarının baskı aracı yapılmasına da sert tepki gösteren Özel, “Bu savaşta bile yapılmaz. Kadınlara, çocuklara dokunmayın. Bu, ahlaki üstünlüğün kaybıdır” diyerek çağrıda bulundu.

“900 GÜN BOYUNCA SAHADAYIZ”
CHP lideri, uzun soluklu bir seçim kampanyasının resmen başladığını da duyurdu. “900 gün varsa, 900 gün boyunca çalışacağız. Tarihin en kalabalık, en enerjik, en dirençli kampanyasını yapacağız” diyerek moral verdi.

“BU DÜZEN YIKILACAK”
Özgür Özel, konuşmasını güçlü bir mesajla sonlandırdı:
“Biz yoruluyoruz ama ahlaken çok üstünüz. Bu zulüm biter, bu adaletsizlik yıkılır. Yerine demokrasi ve hukuk gelir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.