Kayseri'de korkunç cinayet! Sebep: Otopark kavgası, yer: Cami...

HABER 21.07.2025 - 08:15, Güncelleme: 21.07.2025 - 08:17
 

Kayseri'de korkunç cinayet! Sebep: Otopark kavgası, yer: Cami...

Kayseri'de 32 yaşındaki Yasin Ş., daha önce otopark yüzünden tartıştığı 63 yaşındaki komşusu Şevki Tanrıkulu'nu camide namaz kılarken bıçaklayarak öldürdü. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi Metin Yüksel Caddesi’ndeki Sami Ramazanoğlu Camisi’nde dün saat 16.30 sıralarında yaşanan olayda, daha önce otomobil parkı nedeniyle tartıştığı komşusunu takip eden Yasin Ş., ikindi namazına gelen 63 yaşındaki Şevki Tanrıkulu’nu camide bıçakladı. Vücudunun birçok yerinden yaralanan Tanrıkulu, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri Tanrıkulu’nun hayatını kaybettiğini tespit ederken, şüpheli Yasin Ş. olay sonrası polise teslim oldu. Cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı, cenaze Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü. GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI Dehşet anı caminin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, Yasin Ş.'nin secdedeki Tanrıkulu’na bıçakla saldırdığı, cemaatin araya girerek saldırganı uzaklaştırmaya çalıştığı anlar yer aldı. Ancak Yasin Ş.'nin kısa bir süre sonra tekrar saldırdığı da görüntülere yansıdı. SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR Cinayet zanlısı Yasin Ş.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, cami cemaatinden bazı kişilerin de ifadelerine başvurulduğu bildirildi.
Kayseri'de 32 yaşındaki Yasin Ş., daha önce otopark yüzünden tartıştığı 63 yaşındaki komşusu Şevki Tanrıkulu'nu camide namaz kılarken bıçaklayarak öldürdü. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi Metin Yüksel Caddesi’ndeki Sami Ramazanoğlu Camisi’nde dün saat 16.30 sıralarında yaşanan olayda, daha önce otomobil parkı nedeniyle tartıştığı komşusunu takip eden Yasin Ş., ikindi namazına gelen 63 yaşındaki Şevki Tanrıkulu’nu camide bıçakladı. Vücudunun birçok yerinden yaralanan Tanrıkulu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri Tanrıkulu’nun hayatını kaybettiğini tespit ederken, şüpheli Yasin Ş. olay sonrası polise teslim oldu. Cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı, cenaze Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Dehşet anı caminin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, Yasin Ş.'nin secdedeki Tanrıkulu’na bıçakla saldırdığı, cemaatin araya girerek saldırganı uzaklaştırmaya çalıştığı anlar yer aldı. Ancak Yasin Ş.'nin kısa bir süre sonra tekrar saldırdığı da görüntülere yansıdı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Cinayet zanlısı Yasin Ş.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, cami cemaatinden bazı kişilerin de ifadelerine başvurulduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.