Ordu’da kış turizmi Çambaşı ile hareketlendi
Ordu’da kış turizmi Çambaşı ile hareketlendi
Bungalovlardan telesiyejlere, kayak pistlerinden 5 yıldız konforundaki otele uzanan Çambaşı Kayak ve Dinlenme Tesisleri, yeni sezona yoğun ilgiyle başladı.
Bungalovlardan telesiyejlere, kayak pistlerinden 5 yıldız konforundaki otele uzanan Çambaşı Kayak ve Dinlenme Tesisleri, yeni sezona yoğun ilgiyle başladı.
ORDU – Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 2019 yılında göreve gelmesinin ardından Ordu turizmine kazandırılan Çambaşı Kayak ve Dinlenme Tesisleri, yeni sezonunu açtı. Kar kalınlığının istenilen seviyeye ulaşması ve tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte tesis, kayak severler ve doğa tutkunlarını ağırlamaya başladı.
Sezonun ilk gününden itibaren yaşanan yoğunluk, bölgenin kış turizmindeki cazibesini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu sezon hedefin 1 milyon ziyaretçi olduğu belirtildi.
TURİZMİN GÖZDESİ OLACAĞIZ
Ordu Kayak Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve kayak antrenörü Fevzi Turan, yapılan yatırımlar sayesinde merkeze olan ilginin her geçen yıl arttığını söyledi.
Turan, yapılan yatırımlarla konaklama kapasitesinin 1000 kişinin üzerine çıktığını, altı restoran, kayak ve kızak alanlarıyla birlikte bir kayak merkezinde bulunması gereken tüm imkânların Çambaşı’nda yer aldığını ifade ederek, desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.
KAYAK TUTKUNLARI MERKEZE AKIN ETTİ
Sezonun açılmasıyla birlikte Çambaşı Kayak Merkezi’ne gelen ziyaretçiler de tesisin sunduğu imkânlardan memnun olduklarını dile getirdi. Kayak severler, aileriyle birlikte geldiklerini, tesisin sosyal alanlarıyla zenginleştiğini ve Ordu için büyük bir kazanım olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

