Özdağ’a dert yandılar: “Geçinemiyoruz, adalet yok”

HABER 31.07.2025 - 00:01, Güncelleme: 31.07.2025 - 00:06
 

Özdağ’a dert yandılar: “Geçinemiyoruz, adalet yok”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın halk pazarı ziyareti, iktidara yönelik ağır eleştirilerin dile getirildiği bir halk buluşmasına dönüştü. Vatandaşlar hem geçim sıkıntısından hem de siyasi baskılardan şikayet etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, halkın nabzını tutmak üzere gerçekleştirdiği pazar ziyareti sırasında sert eleştirilerle karşılaştı. Özellikle geçim sıkıntısı ve adalet sistemine olan güvensizlik, yurttaşların isyanına neden oldu. Bir esnaf, ay sonunu getirebilmek için ürünlerini zararına sattığını söylerken, bir diğeri “Her sene daha kötüye gidiyoruz, gençler yurtdışına kaçıyor, umudumuz kalmadı” diyerek yaşanan krizin sadece ekonomik değil, aynı zamanda toplumsal bir buhran olduğunu dile getirdi. VATANDAŞ: “OY VERDİK, ŞİMDİ KENDİLERİMİZİ İÇERİDE GÖRÜYORUZ” Ziyaret sırasında dikkat çeken bir başka tepki ise, hükümete oy verdiğini söyleyen bir vatandaştan geldi. Söz konusu kişi, “Kendi oy verdiklerimizi içeride tutuyorlar” diyerek hem adalete hem de siyasete olan kırgınlığını dile getirdi. Bu sözler, pazar alanındaki birçok yurttaşın alkış ve destek sözleriyle karşılık buldu. ÜMİT ÖZDAĞ: “MİLLETİN SESİ ARTIK BASTIRILAMIYOR” Ümit Özdağ, vatandaşların dertlerini dinledikten sonra yaptığı kısa açıklamada, şunları söyledi: “Ekonomik çöküşün, liyakatsiz yönetimin ve siyasi baskıların sonucu olarak halk artık sabrının son noktasında. Gençler gelecek göremiyor, esnaf iflasın eşiğinde, hukuk artık adaleti değil talimatı takip ediyor. Ama bu millet susturulamaz; bu sesi herkes duyacak!”
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın halk pazarı ziyareti, iktidara yönelik ağır eleştirilerin dile getirildiği bir halk buluşmasına dönüştü. Vatandaşlar hem geçim sıkıntısından hem de siyasi baskılardan şikayet etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, halkın nabzını tutmak üzere gerçekleştirdiği pazar ziyareti sırasında sert eleştirilerle karşılaştı. Özellikle geçim sıkıntısı ve adalet sistemine olan güvensizlik, yurttaşların isyanına neden oldu.

Bir esnaf, ay sonunu getirebilmek için ürünlerini zararına sattığını söylerken, bir diğeri “Her sene daha kötüye gidiyoruz, gençler yurtdışına kaçıyor, umudumuz kalmadı” diyerek yaşanan krizin sadece ekonomik değil, aynı zamanda toplumsal bir buhran olduğunu dile getirdi.

VATANDAŞ: “OY VERDİK, ŞİMDİ KENDİLERİMİZİ İÇERİDE GÖRÜYORUZ”

Ziyaret sırasında dikkat çeken bir başka tepki ise, hükümete oy verdiğini söyleyen bir vatandaştan geldi. Söz konusu kişi, “Kendi oy verdiklerimizi içeride tutuyorlar” diyerek hem adalete hem de siyasete olan kırgınlığını dile getirdi. Bu sözler, pazar alanındaki birçok yurttaşın alkış ve destek sözleriyle karşılık buldu.

ÜMİT ÖZDAĞ: “MİLLETİN SESİ ARTIK BASTIRILAMIYOR”

Ümit Özdağ, vatandaşların dertlerini dinledikten sonra yaptığı kısa açıklamada, şunları söyledi:

“Ekonomik çöküşün, liyakatsiz yönetimin ve siyasi baskıların sonucu olarak halk artık sabrının son noktasında. Gençler gelecek göremiyor, esnaf iflasın eşiğinde, hukuk artık adaleti değil talimatı takip ediyor. Ama bu millet susturulamaz; bu sesi herkes duyacak!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.