MEHMET ERDEM - RAMAZAN BAYRAMI

Türkiye Gençlik Birliği'nden NATO'ya protesto eylemi!

HABER 29.06.2026 - 22:43, Güncelleme: 29.06.2026 - 22:43
 

Türkiye Gençlik Birliği'nden NATO'ya protesto eylemi!

İstanbul'da düzenlenen NATO Parlamenter Zirvesi'ni Dolmabahçe'de protesto eden Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, "NATO Mezara, Tam Bağımsız Türkiye" sloganlarıyla NATO'nun Türkiye'deki varlığına tepki gösterdi. Protesto eylemine polis müdahale ederken, çok sayıda TGB üyesi gözaltına alındı.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), İstanbul'da düzenlenen NATO Parlamenter Zirvesi'ni Dolmabahçe'de gerçekleştirdiği eylemle protesto etti. "NATO Mezara, Tam Bağımsız Türkiye" sloganları atan TGB üyeleri, Türkiye'de NATO'nun varlığına tepki göstererek "Ne Ankara'da ne İstanbul'da ne de vatan toprağının tek bir karışında NATO'ya yer yok" mesajı verdi. Protesto eyleminin ardından çok sayıda TGB üyesi polis ekiplerince gözaltına alındı. TGB tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'nin tam bağımsızlığı vurgulanırken, NATO'nun Türkiye'deki faaliyetlerine karşı mücadelelerini sürdürecekleri ifade edildi. Eylem sırasında açılan pankartlar ve atılan sloganlarla NATO karşıtı mesajlar verilirken, yaşanan gözaltılar da kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.
İstanbul'da düzenlenen NATO Parlamenter Zirvesi'ni Dolmabahçe'de protesto eden Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, "NATO Mezara, Tam Bağımsız Türkiye" sloganlarıyla NATO'nun Türkiye'deki varlığına tepki gösterdi. Protesto eylemine polis müdahale ederken, çok sayıda TGB üyesi gözaltına alındı.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), İstanbul'da düzenlenen NATO Parlamenter Zirvesi'ni Dolmabahçe'de gerçekleştirdiği eylemle protesto etti.

" NATO Mezara, Tam Bağımsız Türkiye" sloganları atan TGB üyeleri, Türkiye'de NATO'nun varlığına tepki göstererek "Ne Ankara'da ne İstanbul'da ne de vatan toprağının tek bir karışında NATO'ya yer yok" mesajı verdi.

Protesto eyleminin ardından çok sayıda TGB üyesi polis ekiplerince gözaltına alındı.

TGB tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'nin tam bağımsızlığı vurgulanırken, NATO'nun Türkiye'deki faaliyetlerine karşı mücadelelerini sürdürecekleri ifade edildi.

Eylem sırasında açılan pankartlar ve atılan sloganlarla NATO karşıtı mesajlar verilirken, yaşanan gözaltılar da kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.