Pazarda liderlik dersi: Başkan Çerçioğlu, çayla gönülleri fethetti!..

HABER 03.06.2025 - 12:44, Güncelleme: 03.06.2025 - 14:40
 

Pazarda liderlik dersi: Başkan Çerçioğlu, çayla gönülleri fethetti!..

Bayram öncesi pazar çıkarması yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sokak kafede oturup esnafla çay içti, vatandaşlarla kahkaha attı. Küçük taburelerde büyük siyaset dersi verdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bayram öncesi Efeler Salı Pazarı’nda hem esnafla hem vatandaşlarla bayramlaştı, ama öyle sıradan bir selamlaşma değil: Masa küçük, gönül büyük misali, samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Sokak kafede çay molası veren Çerçioğlu, sade bir sandalyeye değil, adeta vatandaşın kalbine oturdu. Çaylar geldi, kahkahalar yükseldi. Bazı vatandaşlar o anları cep telefonlarına kaydederken, kimileri "Yahu bizim belediye başkanı nerede, gelsin görsün hizmeti!" diyerek ufak bir kıskançlık yaşadı. Pazar esnafı ise memnun: “Yılda bir siyasetçi görürdük, o da ya seçim ya düğün olurdu. Şimdi başkan hanım hem alışveriş yaptı, hem de selam verdi. Bir de çay söyledi!” Başkan Çerçioğlu sosyal medya paylaşımında kısa açıklamasında ise şunları söyledi: “Efeler Salı Pazarı’nda pazarcı esnafımızla ve vatandaşlarımızla bayramlaştık, hayırlı işler diledik. Birlik ve dayanışma ruhunu yaşatan tüm Aydınlılara şimdiden sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum.”
Bayram öncesi pazar çıkarması yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sokak kafede oturup esnafla çay içti, vatandaşlarla kahkaha attı. Küçük taburelerde büyük siyaset dersi verdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bayram öncesi Efeler Salı Pazarı’nda hem esnafla hem vatandaşlarla bayramlaştı, ama öyle sıradan bir selamlaşma değil:
Masa küçük, gönül büyük misali, samimi tavırlarıyla dikkat çekti.

Sokak kafede çay molası veren Çerçioğlu, sade bir sandalyeye değil, adeta vatandaşın kalbine oturdu.
Çaylar geldi, kahkahalar yükseldi.
Bazı vatandaşlar o anları cep telefonlarına kaydederken, kimileri "Yahu bizim belediye başkanı nerede, gelsin görsün hizmeti!" diyerek ufak bir kıskançlık yaşadı.

Pazar esnafı ise memnun:
“Yılda bir siyasetçi görürdük, o da ya seçim ya düğün olurdu. Şimdi başkan hanım hem alışveriş yaptı, hem de selam verdi. Bir de çay söyledi!”

Başkan Çerçioğlu sosyal medya paylaşımında kısa açıklamasında ise şunları söyledi:

“Efeler Salı Pazarı’nda pazarcı esnafımızla ve vatandaşlarımızla bayramlaştık, hayırlı işler diledik.
Birlik ve dayanışma ruhunu yaşatan tüm Aydınlılara şimdiden sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.