Amfi tiyatroda duygu dolu anlar: Sanat iyileştirir

HABER 28.06.2025 - 11:15, Güncelleme: 28.06.2025 - 18:56
 

Amfi tiyatroda duygu dolu anlar: Sanat iyileştirir

Efes Selçuk’ta sahnelenen tiyatro oyunları hem sanatı hem de DMD hastası çocuklar için dayanışmayı bir araya getirdi. Amfi tiyatro, izleyenleri hem güldürdü hem de kalplere dokundu.

Efes Selçuk Amfi Tiyatro, bu kez sadece sanatla değil, insanlıkla da dolup taştı. “Lüküs Hayat” oyununu sahneleyen Celsus Amatör Tiyatro Grubu ile “Biz de Moderikiniz” adlı oyunla sahneye çıkan Mış Gibi Yapanlar Topluluğu, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. GÖNÜLLERİ FETHEDEN PERFORMANSLAR Her iki topluluk da seyirciden tam not aldı. Mizahın, eleştirinin ve yaratıcılığın harmanlandığı oyunlar, sadece sanatsal değil aynı zamanda toplumsal bir amaç için sahnedeydi. DAYANIŞMA PERDESİ AÇILDI Oyunlardan elde edilen gelir, DMD (Duchenne Musküler Distrofi) hastası Batın, Efehan ve Göktuğ’un tedavi sürecine destek amacıyla başlatılan bağış kampanyasına aktarıldı. Sanatın dayanışmayla birleştiği gece, izleyicilere sadece eğlence değil, umut da sundu. “KÜÇÜK BİR GÜLÜMSEME, BÜYÜK BİR DEĞİŞİM” Tiyatrocular ve izleyiciler, bu tür etkinliklerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Bir sahne bazen bin umuda dönüşebilir” dedi.
Efes Selçuk’ta sahnelenen tiyatro oyunları hem sanatı hem de DMD hastası çocuklar için dayanışmayı bir araya getirdi. Amfi tiyatro, izleyenleri hem güldürdü hem de kalplere dokundu.

Efes Selçuk Amfi Tiyatro, bu kez sadece sanatla değil, insanlıkla da dolup taştı. “Lüküs Hayat” oyununu sahneleyen Celsus Amatör Tiyatro Grubu ile “Biz de Moderikiniz” adlı oyunla sahneye çıkan Mış Gibi Yapanlar Topluluğu, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

GÖNÜLLERİ FETHEDEN PERFORMANSLAR
Her iki topluluk da seyirciden tam not aldı. Mizahın, eleştirinin ve yaratıcılığın harmanlandığı oyunlar, sadece sanatsal değil aynı zamanda toplumsal bir amaç için sahnedeydi.

DAYANIŞMA PERDESİ AÇILDI
Oyunlardan elde edilen gelir, DMD (Duchenne Musküler Distrofi) hastası Batın, Efehan ve Göktuğ’un tedavi sürecine destek amacıyla başlatılan bağış kampanyasına aktarıldı. Sanatın dayanışmayla birleştiği gece, izleyicilere sadece eğlence değil, umut da sundu.

“KÜÇÜK BİR GÜLÜMSEME, BÜYÜK BİR DEĞİŞİM”
Tiyatrocular ve izleyiciler, bu tür etkinliklerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Bir sahne bazen bin umuda dönüşebilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.