Antalya’da dehşet: Baba eşini ve çocuğunu katletti

HABER 04.01.2026 - 19:35, Güncelleme: 04.01.2026 - 19:35
 

Antalya’da dehşet: Baba eşini ve çocuğunu katletti

Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 45 yaşındaki Zübeyir Canatan, eşi ve 7 yaşındaki kızını boğazlarını bıçakla keserek öldürdü. Canatan, olay sonrası Ankara’ya giderek polise teslim oldu.

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşanan vahşet, ilçeyi yasa boğdu. Olay, Orta Mahalle 30 Ağustos Caddesi üzerindeki 3 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi. ANNE VE KIZ EVDE ÖLÜ BULUNDU Bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan Zübeyir Canatan’ın, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Songül Canatan (43) ile kızı Sena Canatan’ı (7) boğazlarını bıçakla keserek öldürdüğü belirlendi. Sabah saatlerinde evden kimsenin çıkmadığını fark eden komşular, kapıyı çaldı. Açan olmayınca durumu polise bildirdi. Eve giren ekipler, anne ve kızın cansız bedenleriyle karşılaştı. Sağlık ekipleri, anne ile kızın hayatını kaybettiğini tespit etti. CENAZELER MORGA KALDIRILDI Cumhuriyet savcısının olay yerindeki ilk incelemesinin ardından Songül Canatan ile kızı Sena’nın cenazeleri Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evde yapılan incelemelerde çok sayıda delil toplanırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. İKİ VALİZLE EVİ TERK ETTİ, ANKARA’DA TESLİM OLDU Cinayetin ardından iki valizle evden ayrıldığı tespit edilen Zübeyir Canatan’ın Ankara’ya gittiği ve burada polise teslim olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan Canatan’ın ilk ifadesinde, cinnet getirerek olayı gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi. EV SAHİBİ: SESSİZ, KENDİ HALİNDE BİR AİLEYDİ Cinayetlerin işlendiği evin sahibi Şaban Bülüç, yaşananlara inanamadığını belirterek, ailenin yaklaşık iki yıldır kiracı olduğunu, kendi halinde, sessiz ve sorun yaşamadıkları kişiler olarak tanındıklarını söyledi. Bülüç, olay gecesi herhangi bir gürültü ya da tartışma duymadıklarını da dile getirdi. SORUŞTURMA SÜRÜYOR Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ederken, Zübeyir Canatan’ın Antalya’ya getirilerek adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 45 yaşındaki Zübeyir Canatan, eşi ve 7 yaşındaki kızını boğazlarını bıçakla keserek öldürdü. Canatan, olay sonrası Ankara’ya giderek polise teslim oldu.

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşanan vahşet, ilçeyi yasa boğdu. Olay, Orta Mahalle 30 Ağustos Caddesi üzerindeki 3 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi.

ANNE VE KIZ EVDE ÖLÜ BULUNDU
Bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan Zübeyir Canatan’ın, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Songül Canatan (43) ile kızı Sena Canatan’ı (7) boğazlarını bıçakla keserek öldürdüğü belirlendi. Sabah saatlerinde evden kimsenin çıkmadığını fark eden komşular, kapıyı çaldı. Açan olmayınca durumu polise bildirdi. Eve giren ekipler, anne ve kızın cansız bedenleriyle karşılaştı. Sağlık ekipleri, anne ile kızın hayatını kaybettiğini tespit etti.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI
Cumhuriyet savcısının olay yerindeki ilk incelemesinin ardından Songül Canatan ile kızı Sena’nın cenazeleri Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evde yapılan incelemelerde çok sayıda delil toplanırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İKİ VALİZLE EVİ TERK ETTİ, ANKARA’DA TESLİM OLDU
Cinayetin ardından iki valizle evden ayrıldığı tespit edilen Zübeyir Canatan’ın Ankara’ya gittiği ve burada polise teslim olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan Canatan’ın ilk ifadesinde, cinnet getirerek olayı gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi.

EV SAHİBİ: SESSİZ, KENDİ HALİNDE BİR AİLEYDİ
Cinayetlerin işlendiği evin sahibi Şaban Bülüç, yaşananlara inanamadığını belirterek, ailenin yaklaşık iki yıldır kiracı olduğunu, kendi halinde, sessiz ve sorun yaşamadıkları kişiler olarak tanındıklarını söyledi. Bülüç, olay gecesi herhangi bir gürültü ya da tartışma duymadıklarını da dile getirdi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ederken, Zübeyir Canatan’ın Antalya’ya getirilerek adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.