Başkan Aras: Muğla’da ayrışma değil, birlik zamanı
Başkan Aras: Muğla’da ayrışma değil, birlik zamanı
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’da gerçekleştirdiği temaslarda birlik mesajı verdi, turizmin ve sporun önemine dikkat çekti.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’da gerçekleştirdiği temaslarda birlik mesajı verdi, turizmin ve sporun önemine dikkat çekti.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da sürdürdüğü temaslar kapsamında BESİAD, BODER, Bodrumspor ve Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Görüşmelerde turizmde yaşanan daralma, spor yatırımları ve kentler arası ayrışmaların sona erdirilmesi çağrıları öne çıktı.
Başkan Aras, “Muğla’da ‘Sakar altı – Sakar üstü’, ‘Milas – Bodrum’ gibi yapay ayrışmalar yerine birlik olmalıyız. Siyasette de ekonomide de artık birlikte hareket etmenin zamanı geldi” dedi.
TURİZMİN GELECEĞİ, SPORUN BİRLEŞTİRİCİ RUHU
Bodrumspor’un başarısının yalnızca sportif değil, sosyal boyutta da kıymetli olduğunu vurgulayan Aras, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran bir araç olduğunu belirtti:
“Spor sadece kupa kazanmak değil, öz disiplin, dayanışma ve sosyal gelişimdir. Bu yüzden spor yatırımlarına devam edeceğiz” dedi.
Öte yandan Aras, turizm sektörünün özellikle konaklama ayağında büyük zorluklar yaşadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Konaklama sektörü olmazsa turizmin diğer alanları da çöker. Talepleri dikkate alacağız, örneğin su tarifelerinde yeni değerlendirmeler yapabiliriz.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.