Çay 5 lira, huzur bedava: Narlıdere’den emeklilere hizmet şovu
Çay 5 lira, huzur bedava: Narlıdere’den emeklilere hizmet şovu
Narlıdere Belediyesi’nin 2024’te başlattığı Emekliler Lokali projesi, kısa sürede 80 binin üzerinde ziyaretçiye ulaştı. Başkan Erman Uzun, üçüncü şube için kolları sıvadı.
Narlıdere Belediyesi’nin 2024’te başlattığı Emekliler Lokali projesi, kısa sürede 80 binin üzerinde ziyaretçiye ulaştı. Başkan Erman Uzun, üçüncü şube için kolları sıvadı.
Narlıdere Belediyesi’nin Çamtepe ve Ilıca mahallelerinde hizmete açtığı iki Emekliler Lokali, kısa sürede büyük ilgi görerek toplamda 80 bin kişiyi misafir etti.
İlk şubesi 15 Kasım 2024’te Çamtepe Mahallesi’nde, ikinci şubesi ise 15 Nisan 2025’te Ilıca Mahallesi’nde hizmete giren lokal, özellikle hayat pahalılığı karşısında zorlanan emekliler için adeta bir nefes alma alanı oldu.
ÇAY 5 TL, KAHVE 10 TL, TANSİYON ÜCRETSİZ!
Günde ortalama 400 kişiyi ağırlayan lokal, uygun fiyatlı çay ve kahve servisinin yanı sıra kitaplık, günlük gazete, satranç ve tavla imkânı da sunuyor.
Her gün 10.00 – 19.00 saatleri arasında açık olan lokallerde ayrıca tansiyon ve şeker ölçümü hizmeti de ücretsiz veriliyor.
-
Çamtepe Şubesi: 300 metrekarelik alanda, günde 250 kişi
-
Ilıca Şubesi: Günde 150 kişi ağırlıyor
BAŞKAN UZUN: “EMEKLİLERİMİZE LÜKSÜ DEĞİL, HAKLARINI SUNUYORUZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Emeklilerimiz için dışarıda oturmak artık lükse dönüştü. Biz bu lüksü herkesin hakkı haline getirdik. Emeklilerimizin bütçesine katkı sağlıyor, dostlarıyla keyifli vakit geçirmelerine imkân sunuyoruz. Huzur Mahallemize de üçüncü şubemizi açmaya hazırlanıyoruz.”
SİYASİ YORUM: AMAN OPERASYON YEMEYİN BAŞKAN!
Bu kadar güzel bir hizmet...
Bu kadar yüksek bir memnuniyet...
Ve bu kadar net bir hedef kitle: Emekliler.
Sayın Erman Uzun dikkatli olun!
Bu ülkede vatandaşın gönlünü kazanan belediye başkanlarına genelde “tebrik” yerine “teftiş” gönderilir!
Emekliler Lokali gibi sosyal projeler, sadece vatandaşın değil, siyasi rakiplerin de radarına girer.
Özellikle emeklilerin oyları bu kadar kıymetliyken, iktidar bu başarıyı izlemekle yetinir mi?
Belki bir sabah belediyede müfettişler çay içmeye gelir, ama bu kez çayın fiyatı 5 TL değil, 5 dosya olur!
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.