Sosyal medya trollerine savaş açtı: Bu paçavraların peşini bırakmayacağız

HABER 31.07.2025 - 09:53, Güncelleme: 31.07.2025 - 10:04
 

Sosyal medya trollerine savaş açtı: Bu paçavraların peşini bırakmayacağız

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, kendisine ve ailesine sosyal medyada hakaret eden troll hesaplar hakkında suç duyurusunda bulundu. Bülbül, “Bu şeref yoksunlarının peşini bırakmayacağız” diyerek meydan okudu.

Siyasetin hırçın sesi Süleyman Bülbül, sosyal medyada kendisine yöneltilen hakaretlere ve ailesine yapılan saldırılara karşı hukuk silahına sarıldı. Facebook sayfasındaki profilde Av. Süleyman Bülbül olarak “Avukatlığım milletvekilliğimden öndedir” mesajı veren ve netleştiren Bülbül, “İtibar suikastı yapan çalıkakıcılar, şeref yoksunu trol sürüsü, paçavra siteler ve onların karanlık yöneticileri hakkında” savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. ALÇAKLIĞIN TESPİT ZAMANI Bülbül, yaptığı sert açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bu alçaklığı yapanların kimlikleri tespit edilecek. Haksız ve hukuksuz paçavraların peşini bırakmayacağız. Nereye giderseniz gidin, sizi bulacağız. Her şeyin bir vakti vardır. Hesap bir gün mutlaka görülür.” Trollerin kümelendiği hesaplar arasında “Aydın’ın Kuşu” isimli Facebook profili ise Bülbül’ün radarına çoktan takıldı. Kafasını uzatan bu “kuş”, şimdi kafese alınmayı bekliyor. Hakkında onlarca iftira içerikli paylaşım yapan sayfaların arkasındaki isimlerin tek tek ortaya çıkarılacağı ve hukukun işlemeye başladığı belirtiliyor.
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, kendisine ve ailesine sosyal medyada hakaret eden troll hesaplar hakkında suç duyurusunda bulundu. Bülbül, “Bu şeref yoksunlarının peşini bırakmayacağız” diyerek meydan okudu.

Siyasetin hırçın sesi Süleyman Bülbül, sosyal medyada kendisine yöneltilen hakaretlere ve ailesine yapılan saldırılara karşı hukuk silahına sarıldı.

Facebook sayfasındaki profilde Av. Süleyman Bülbül olarak “Avukatlığım milletvekilliğimden öndedir” mesajı veren ve netleştiren Bülbül, “İtibar suikastı yapan çalıkakıcılar, şeref yoksunu trol sürüsü, paçavra siteler ve onların karanlık yöneticileri hakkında” savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

ALÇAKLIĞIN TESPİT ZAMANI

Bülbül, yaptığı sert açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bu alçaklığı yapanların kimlikleri tespit edilecek. Haksız ve hukuksuz paçavraların peşini bırakmayacağız. Nereye giderseniz gidin, sizi bulacağız. Her şeyin bir vakti vardır. Hesap bir gün mutlaka görülür.”

Trollerin kümelendiği hesaplar arasında “Aydın’ın Kuşu” isimli Facebook profili ise Bülbül’ün radarına çoktan takıldı. Kafasını uzatan bu “kuş”, şimdi kafese alınmayı bekliyor.

Hakkında onlarca iftira içerikli paylaşım yapan sayfaların arkasındaki isimlerin tek tek ortaya çıkarılacağı ve hukukun işlemeye başladığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.