Tezcan’dan sert tepki: “İftirânın ödülü ve rüşvete devam için mi?”

HABER 22.08.2025 - 22:39, Güncelleme: 22.08.2025 - 22:44
 

Tezcan’dan sert tepki: “İftirânın ödülü ve rüşvete devam için mi?”

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsinin kaldırılmasına sert tepki gösterdi.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündeme damga vurdu. Tezcan, suç örgütü lideri olarak bilinen Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsinin kaldırılmasına tepki gösterdi. İBB YÖNETİCİLERİNİ HATIRLATTI Tezcan açıklamasında, İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat’ın halen ev hapsinde tutulduğunu hatırlatarak büyük bir çelişkiye dikkat çekti. TEZCAN’IN SÖZLERİ SES GETİRDİ Bülent Tezcan paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsini kaldırdılar. Herhalde iftiranın ödülü ve rüşvet vermeye rahatça devam edebilsin diye! Hiçbir suçu olmayan İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat hâlâ ev hapsinde. Onları serbest bırakırsanız İstanbul’a rahatça hizmet edebilecekler. Rüşvet verecek olanı mı, hizmet verecek olanı mı tercih edeceksiniz?” SİYASETTE TARTIŞMA BÜYÜYECEK Tezcan’ın bu çıkışı, kamuoyunda yankı uyandırırken siyaset kulislerinde de yeni tartışmaların fitilini ateşledi. Kararın ardından hem iktidar hem de muhalefet cephesinde yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.
CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsinin kaldırılmasına sert tepki gösterdi.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündeme damga vurdu. Tezcan, suç örgütü lideri olarak bilinen Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsinin kaldırılmasına tepki gösterdi.

İBB YÖNETİCİLERİNİ HATIRLATTI
Tezcan açıklamasında, İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat’ın halen ev hapsinde tutulduğunu hatırlatarak büyük bir çelişkiye dikkat çekti.

TEZCAN’IN SÖZLERİ SES GETİRDİ
Bülent Tezcan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsini kaldırdılar. Herhalde iftiranın ödülü ve rüşvet vermeye rahatça devam edebilsin diye! Hiçbir suçu olmayan İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat hâlâ ev hapsinde. Onları serbest bırakırsanız İstanbul’a rahatça hizmet edebilecekler. Rüşvet verecek olanı mı, hizmet verecek olanı mı tercih edeceksiniz?”

SİYASETTE TARTIŞMA BÜYÜYECEK
Tezcan’ın bu çıkışı, kamuoyunda yankı uyandırırken siyaset kulislerinde de yeni tartışmaların fitilini ateşledi. Kararın ardından hem iktidar hem de muhalefet cephesinde yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.