Zehir tacirlerine geçit yok! 3 haftada 2 bin 311 gözaltı!

HABER 17.06.2025 - 09:12, Güncelleme: 17.06.2025 - 14:48
 

Zehir tacirlerine geçit yok! 3 haftada 2 bin 311 gözaltı!

İçişleri Bakanlığı koordinesinde 75 ilde düzenlenen geniş çaplı uyuşturucu operasyonlarında 3 haftada 2 bin 311 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 1 tonun üzerinde uyuşturucu madde ve milyonlarca hap ele geçirildi.

Türkiye, uyuşturucu ile mücadelede hız kesmiyor. Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı’nın koordinasyonunda, 75 ilde düzenlenen operasyonlarla zehir tacirlerine büyük darbe vuruldu. Son üç haftalık süreçte, 3 bin 335 ekip ve 8 bin 340 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlarda; 2 bin 311 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda ayrıca 37 hava aracı ve 53 narkotik dedektör köpeği görev aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonlarda 1 ton 24 kilogram uyuşturucu madde ile 5 milyon 375 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır! Buna cüret eden zehir tacirleriyle ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz. Valilerimizi, Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve kahraman polislerimizi kutluyorum." Uyuşturucu ile mücadelenin, hem güvenlik hem de halk sağlığı açısından kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
İçişleri Bakanlığı koordinesinde 75 ilde düzenlenen geniş çaplı uyuşturucu operasyonlarında 3 haftada 2 bin 311 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 1 tonun üzerinde uyuşturucu madde ve milyonlarca hap ele geçirildi.

Türkiye, uyuşturucu ile mücadelede hız kesmiyor. Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı’nın koordinasyonunda, 75 ilde düzenlenen operasyonlarla zehir tacirlerine büyük darbe vuruldu.

Son üç haftalık süreçte, 3 bin 335 ekip ve 8 bin 340 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlarda; 2 bin 311 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda ayrıca 37 hava aracı ve 53 narkotik dedektör köpeği görev aldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonlarda 1 ton 24 kilogram uyuşturucu madde ile 5 milyon 375 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu.

Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır! Buna cüret eden zehir tacirleriyle ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz. Valilerimizi, Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve kahraman polislerimizi kutluyorum."

Uyuşturucu ile mücadelenin, hem güvenlik hem de halk sağlığı açısından kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.