Cavit Çağlar’ın Müze Gibi Ofisinde Anlamlı Ziyaret!

HABER 19.05.2026 - 00:34, Güncelleme: 19.05.2026 - 00:37
 

Cavit Çağlar’ın Müze Gibi Ofisinde Anlamlı Ziyaret!

Yazarımız Ahmet Gözen, iş insanı ve siyasetçi Cavit Çağlar’ı bayram tebriği için ziyaret etti. Görüşmede Türkiye’nin yakın siyasi tarihine dair önemli konuların ele alındığı belirtildi.

BURSA - Köşe Yazarımız Ahmet Gözen, Türkiye siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden Cavit Çağlar’ı bayram tebriği dolayısıyla ziyaret etti. Çağlar’ın adeta bir müzeyi andıran çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmenin samimi ve kapsamlı geçtiği ifade edildi. Cavit Çağlar’ın özel fotoğraf köşelerinde hatıra pozu Ziyaret sırasında Cavit Çağlar ile hatıra fotoğrafı çektirmek istediğini belirten Ahmet Gözen, Çağlar’ın kendisini özel olarak hazırladığı iki ayrı fotoğraf köşesine götürdüğünü söyledi. Gözen, fotoğraf çekimi için merhum Süleyman Demirel ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in fotoğraflarının bulunduğu bölümü işaret ettiğini, ancak Cavit Çağlar’ın kendisine “Ahmet, gel buralarda resim çektirelim, hatıra olsun” diyerek farklı iki özel köşeyi gösterdiğini aktardı. Çağlar’ın özenle oluşturduğu bu köşelerden birinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, diğerinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tablolarının yer aldığı görüldü. “Dolu dolu bir görüşme oldu” Ahmet Gözen, Cavit Çağlar ile yaptığı görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek, Türkiye’nin son 50 yılına tanıklık etmiş bir siyasetçi ve iş insanı olan Çağlar ile birçok konuda sohbet ettiklerini ifade etti. Gözen, görüşmeye ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sayın Cavit Çağlar abimi bayram tebriği için ziyaret ettim. Müzeyi andıran çalışma ofisinde dolu dolu bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye’nin yakın siyasi tarihine tanıklık etmiş çok önemli bir isimle bir araya gelmek benim için kıymetliydi” dedi. Detayları ilerleyen günlerde paylaşacak Ziyarette ele alınan bazı başlıkları ilerleyen günlerde detaylı şekilde kaleme alacağını belirten Ahmet Gözen, Cavit Çağlar ile yaptığı görüşmenin kendisi açısından unutulmaz bir hatıra olduğunu söyledi. Gözen, ziyaret sonunda Cavit Çağlar’a misafirperverliği için teşekkür ederek, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. SEO Mini Analiz Odak anahtar kelime: Ahmet Gözen Cavit Çağlar ziyareti Yardımcı anahtar kelimeler: Cavit Çağlar, Ahmet Gözen, bayram ziyareti, Türkiye siyaseti, iş dünyası, Atatürk köşesi, Recep Tayyip Erdoğan tablosu SEO başlığı önerisi: Ahmet Gözen’den Cavit Çağlar’a Bayram Ziyareti Meta açıklama: Ahmet Gözen, iş insanı ve siyasetçi Cavit Çağlar’ı bayram tebriği için ziyaret etti. Görüşmede Türkiye’nin yakın siyasi tarihine dair önemli konular ele alındı.
Yazarımız Ahmet Gözen, iş insanı ve siyasetçi Cavit Çağlar’ı bayram tebriği için ziyaret etti. Görüşmede Türkiye’nin yakın siyasi tarihine dair önemli konuların ele alındığı belirtildi.

BURSA - Köşe Yazarımız Ahmet Gözen, Türkiye siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden Cavit Çağlar’ı bayram tebriği dolayısıyla ziyaret etti. Çağlar’ın adeta bir müzeyi andıran çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmenin samimi ve kapsamlı geçtiği ifade edildi.

Cavit Çağlar’ın özel fotoğraf köşelerinde hatıra pozu

Ziyaret sırasında Cavit Çağlar ile hatıra fotoğrafı çektirmek istediğini belirten Ahmet Gözen, Çağlar’ın kendisini özel olarak hazırladığı iki ayrı fotoğraf köşesine götürdüğünü söyledi.

Gözen, fotoğraf çekimi için merhum Süleyman Demirel ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in fotoğraflarının bulunduğu bölümü işaret ettiğini, ancak Cavit Çağlar’ın kendisine “Ahmet, gel buralarda resim çektirelim, hatıra olsun” diyerek farklı iki özel köşeyi gösterdiğini aktardı.

Çağlar’ın özenle oluşturduğu bu köşelerden birinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, diğerinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tablolarının yer aldığı görüldü.

“Dolu dolu bir görüşme oldu”

Ahmet Gözen, Cavit Çağlar ile yaptığı görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek, Türkiye’nin son 50 yılına tanıklık etmiş bir siyasetçi ve iş insanı olan Çağlar ile birçok konuda sohbet ettiklerini ifade etti.

Gözen, görüşmeye ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sayın Cavit Çağlar abimi bayram tebriği için ziyaret ettim. Müzeyi andıran çalışma ofisinde dolu dolu bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye’nin yakın siyasi tarihine tanıklık etmiş çok önemli bir isimle bir araya gelmek benim için kıymetliydi” dedi.

Detayları ilerleyen günlerde paylaşacak

Ziyarette ele alınan bazı başlıkları ilerleyen günlerde detaylı şekilde kaleme alacağını belirten Ahmet Gözen, Cavit Çağlar ile yaptığı görüşmenin kendisi açısından unutulmaz bir hatıra olduğunu söyledi.

Gözen, ziyaret sonunda Cavit Çağlar’a misafirperverliği için teşekkür ederek, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SEO Mini Analiz

Odak anahtar kelime: Ahmet Gözen Cavit Çağlar ziyareti
Yardımcı anahtar kelimeler: Cavit Çağlar, Ahmet Gözen, bayram ziyareti, Türkiye siyaseti, iş dünyası, Atatürk köşesi, Recep Tayyip Erdoğan tablosu
SEO başlığı önerisi: Ahmet Gözen’den Cavit Çağlar’a Bayram Ziyareti
Meta açıklama: Ahmet Gözen, iş insanı ve siyasetçi Cavit Çağlar’ı bayram tebriği için ziyaret etti. Görüşmede Türkiye’nin yakın siyasi tarihine dair önemli konular ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ege7gun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.